Mollet celebra a partir d'avui la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç

Mollet dóna avui el tret de sortida a la seva Festa Major d'Hivern, que se celebra a l'entorn del Dia de Sant Vicenç, el 22 de gener, patró de la ciutat.

El primer acte de Festa Major serà la inauguració de l'exposició i el lliurament de premis del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, que aquest 2010 arriba a la XV edició. Serà el divendres 15 de gener, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural La Marineta. Dissabte següent, l'Esbart Dansaire i el Cos de Dansa de Mollet estrenen un nou espectacle per celebrar el seu 15è aniversari. L'estrena es titula 15 anys! El viatge continua...i es podrà veure a les 9 del vespre, a Can Gomà.

Pel que fa al tradicional Correfoc, enguany el Ball de Diables de Mollet comptarà amb la participació del Moll Fer, la primera bèstia de foc de la ciutat, i es farà pel centre de la ciutat, el dissabte 23 de gener, a partir de les 9 del vespre. La colla gegantera celebrarà la XVI Trobada de Gegants el diumenge 24.

El mateix dia de Sant Vicenç, al migdia, es presenta, un nou número de la revista Notes. Amb motiu d'aquest 25è número, el CEM ha decidit canviar alguns aspectes, com per exemple el format, que serà una mica més gran i l'interior, que anirà a doble columna i en color. Pel que fa al contingut, el monogràfic recull les ponències i la taula rodona de les XII Jornades sobre les religions dins de la comunitat molletana en relació amb la convivència i la integració. La miscel·lània recull articles en record de tres molletans que ens van deixar fa un any, Joan Abelló, Anna Bosch i Josep Solà i també d'altres sobre els menhirs, el paisatge de Gallecs, els bombardejos de Mollet i un molletà d'arrels senegaleses. Notes acaba amb tres fitxes artístiques, aquest any totes dedicades al mestre Joan Abelló.

El primer número de Notes va sortir el gener de 1987, editat per la Sala Fiveller, amb l'objectiu de fer difusió de la recerca sobre temes relacionats amb Mollet i el seu entorn.

Com cada any, la Festa Major de Sant Vicenç ens porta també l'aniversari de l'emissora municipal de ràdio. El 2010 Ràdio Mollet complirà 29 anys i celebrarà aquesta festa al nou Centre de Serveis El Lledoner, equipament que acull les noves instal·lacions de ràdio. Durant aquesta celebració, que comptarà amb un espectacle de màgia a càrrec del jove molletà Pau Sagalés, es reconeixeran les persones i els esdeveniments més rellevants de l'any i es premiaran els protagonistes de les notícies més positives per a la ciutat. Són els premis Micròfon de l'Any i Notícia de l'Any, que es lliuraran a partir de les 7 de la tarda.

Per la Festa Major d'hivern se celebra la XI Cursa Popular de Sant Vicenç, que atreu cada any a centenars de corredors professionals i amateurs, i que es farà el diumenge 17 de gener. A més, el 29 de gener, es premiaran els millors esportistes del 2009 en la Nit de l'Esport que enguany canvia de format i se celebrarà a les 8 del vespre a Can Gomà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva