Cursa en defensa de la Font Roja

L'acte es convoca en rebuig al projecte de construcció d'un hotel en aquest paratge

El pròxim diumenge, 31 de gener de 2010, tindrà lloc una «Pujada Atlètica» a la Font Roja per manifestar el rebuig al projecte de construcció d'un hotel en aquest paratge. L'activitat està organitzada per l'Assemblea de la campanya La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural i comptarà amb la participació d'una cinquantena de corredors en representació de totes i cadascuna de les entitats que donen suport a la campanya.

L'inici de l'activitat està previst a les 11.15 h a la plaça d'Espanya d'Alcoi, on després de la lectura d'un manifest reivindicatiu, els corredors participants eixiran cap a la Font Roja, equipats amb la samarreta identificativa de la campanya. En arribar els corredors a l'àrea del santuari de la Font Roja, cap a les 13 hores, es farà una fotografia col·lectiva amb els participants i els logotips de totes les associacions i entitats que hi participen, i així es donarà per finalitzada l'activitat amb una nova lectura del manifest.

L'Assemblea ha manifestat que continuarà lluitant contra aquest projecte amb la realització de noves activitats, explicant i divulgant els seus arguments, presentant les al·legacions i recursos que calga, i utilitzant tots els mitjans al seu abast, «fins que els organismes promotors de l'hotel comprenguen que la seua realització no es adequada per a la Font Roja, ni respon a cap necessitat ni a cap demanda racional».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un estable cremat a fa 2.200 anys es relaciona amb el pas de les tropes d'Anníbal pel Pirineu

Bellver de Cerdanya
LA CRÒNICA

“Girona no s’acaba al carrer del Carme”

religió

Entrellaçant cristianisme i catalanitat

Barcelona
integració

Mataró recull l’‘artivisme’ de la Vocalia de Dones de Rocafonda

mataró
GIRONA

Pepita Perich rep el guardó al gironí de l'any dels Premis Generalitat

GIRONA

Reclamen a l’Escala que Catalunya reconegui el seu passat esclavista

l’EscaLA

Arxivada la investigació per la mort de 55 avis en una residència de Palau-Solità durant la pandèmia

Barcelona
MEDI AMBIENT

El Maresme busca consens pel litoral

Mataró
RELIGIÓ

La mediació de Mossos posa fi a 15 dies de resistència a l’Esperit Sant

Barcelona