Societat

Successos

Mor el conductor d’un camió en sortir de l’AP-7 a Castellbisbal

És el primer accident mortal del 2018 a les carreteres catalanes

El sinistre obliga a tallar un carril i provoca retencions a l’autopista en sentit nord

El conductor d’un camió ha mort aquest dimarts de matinada en sortir de la via a l’autopista AP-7 al seu pas per Castellbisbal (Vallès Occidental), ha informat el Servei Català de Trànsit (Trànsit). És el primer accident mortal del 2018 a les carreteres catalanes.

El sinistre s’ha produït per causes que encara s’investiguen cap a tres quarts i mig de cinc de la matinada al punt quilomètric 162,9 de l’autopista. L’accident, ha obligat a tallar un carril en sentit nord, cosa que ha provocat retencions de més de mig quilòmetre en aquest punt.

Set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc dels fets.

Es tracta de la primera víctima mortal en accident de trànsit aquest any a Catalunya. El 2017 va acabar amb 169 víctimes mortals a la xarxa viària catalana, gairebé un 10 % més respecte als 154 morts del 2016, segons dades provisionals de Trànsit .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia