Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Cap de setmana passat per aigua

Les precipitacions es poden produir a qualsevol punt del país, sobretot entre dissabte al migdia i la primera meitat del diumenge

Es poden donar acumulacions de pluja de més de 50 mm

  • VÍDEO: Butlletí del Servei Meteorològic de Catalunya

Aquest cap de setmana les precipitacions podran fer acte de presència a qualsevol punt, sobretot entre el migdia de dissabte i el migdia de diumenge, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

La nuvolositat augmentarà ràpidament dissabte a la matinada i al llarg del matí el cel quedarà cobert o molt ennuvolat en conjunt, amb el creixement d’algunes nuvolades al litoral i del prelitoral a partir de migdia.

Des de mitja matinada s’esperen algunes precipitacions disperses al litoral i al prelitoral sud i central, sobretot al terç sud que al llarg del matí s’estendran a la resta del país. Seran d’intensitat entre feble i moderada, si bé localment és possible que sigui fortes al litoral i del prelitoral a partir de migdia. A més, en aquest sector podran anar acompanyades de tempesta. Es podran donar acumulacions de pluja de més de 50 mm.

La cota de neu se situarà en general entorn dels 1600 metres, si bé la nit de dissabte a diumenge pot quedar força per sota a punts de l’interior. A la Terra Alta la cota podr

à baixar per sota dels 800 metres a partir de mitja tarda. Al final del dia de diumenge la cota de neu en general serà d’uns 1200 metres.

El vent bufarà amb força sobretot al litoral, on també hi haurà notable alteració marítima. La temperatura anirà a la baixa.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia