Societat

Canadà

Dos avions xoquen a l’aeroport de Toronto

La topada provoca una explosió i un petit incendi però no provoca ferits

Les condicions meteorològiques dificulten les tasques d’evacuació dels passatgers d’un dels aparells

  • VÍDEO: Imatges de l'explosió, a l'aeroport de Toronto

Dos avions han xocat aquest divendres a la nit a l’aeroport internacional Pearson de Toronto (Canadà). La topada ha desencadenat una espectacular explosió en una de les aeronaus, que podeu veure a la Videoteca d’aquest diumenge. Per fortuna, no s’han hagut de lamentar ferits.

L’accident ha passat quan un dels aparells era remolcat buit per personal de pista i ha impactat contra un Boeing 737-800 de l’aerolínia WestJet, que acabava d’aterrar provinent de Cancún (Mèxic), amb 168 passatgers i sis tripulants.

La col·lisió ha provocat un vessament de combustible i un petit incendi a l’avió buit, de la companyia xàrter Sunwing. Els passatgers de l’altre avió han hagut de desallotjar-lo a través de les rampes d’emergència.

Les condicions meteorològiques extremes han dificultat les tasques d’evacuació, amb temperatures de -20 Cº, i un fort vent que elevava la sensació tèrmica fins als -30 Cº.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia