Les estacions fan inventari de les instal·lacions disponibles per als Jocs

Les estacions d'esquí del Pirineu català estan fent inventari de totes les instal·lacions i serveis susceptibles de ser útils en uns Jocs Olímpics d'hivern, tant des del punt de vista estrictament esportiu com de serveis i infraestructures. Els treballs s'han de posar en comú amb vista a l'inici dels treballs preparatoris de la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus 2022 que l'Ajuntament barceloní vol engegar al març, i que començaran posant sobre la taula un diagnòstic de les infraestructures actuals, quines són i on es troben, i quines seran necessàries per configurar una candidatura que sigui atractiva per al Comitè Olímpic Internacional (COI). L'encàrrec al sector d'esquí perquè les estacions facin el seu propi inventari el va demanar l'Ajuntament durant una trobada la setmana passada amb representants de les estacions catalanes.

«La nostra col·laboració amb el projecte és total i hi estem implicats tots», assegura el director general de Vaquèira-Beret, Aureli Bisbe. A l'estació aranesa, la més allunyada de Barcelona però la més gran en nombre de pistes, creuen que el Pirineu «ja té ara mateix bona part de les infraestructures d'esquí i serveis necessaris per a uns Jocs». Donant per fet, això sí, que es construiran les millores de comunicació que ja es preveuen en el pla director del Pirineu: el túnel de la Bonaigua, el túnel de Comiols i l'autovia Lleida-Val d'Aran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.