Societat

vall de camprodon

Les Trumfes de la vall i la carn de poltre, a Santiago de Compostel·la

Cuines de la Vall de Camprodon ha promocionat les Trumfes de la Vall de Camprodon i Poltre de Muntanya del Ripollès al Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostel·la. Jordi Solé (Hotel Calitxó, de Molló) i Eva Martínez-Picó (Can Jordi, d'Espinavell) han realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Cuines de la Vall de Camprodon ha ofert, també dues degustacions de carn de Poltre de Muntanya del Ripollès a l'estand de Comercial Artesana SOSA, distribuïdora d'aquest producte per a restauració a tot Catalunya. Han anat a càrrec de Jordi Vila (Can Jepet, de Setcases) i Neus Sau (Hotel Grèvol Spa, de Llanars).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salut

França prohibirà fumar en platges, parcs i al voltant dels centres escolars

barcelona
medi ambient

Primer vol transatlàntic operat amb combustible alternatiu volarà de Londres a Nova York

barcelona

Entitats de salut mental retreuen la introducció de la paraula ’tarat’ al DIEC per referir-se a una persona amb problemes mentals

BARCELONA

El 44% de les dones catalanes deixen de fer coses per por a ser víctimes d’un delicte

barcelona
SOCIETAT

Mor Heribert Gispert, el llibreter i home del temps més conegut que ha tingut mai Cadaqués

Càritas i GEIEG renoven un any més la seva col·laboració

GIRONA

El grup d’alimentació Noel vol reduir la seva petjada de carboni

SANT JOAN LES FONTS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Petits canvis

Barcelona

L’hospital de Palamós inicia un procés participatiu per definir el nou centre

PALAMÓS