Caldes d'Estrac instal·larà càmeres allà on actuen els lladres silenciosos

També es tallaran al trànsit carrers

Els veïns que viuen a les urbanitzacions que hi ha al voltant de l'accés de l'autopista de Caldes d'Estrac, pels voltants dels carrers Torrenova i Torrevella, han estat víctimes de l'onada de robatoris de lladres silenciosos. Altres zones com la Ratlla, les Cases Mediterrànies o a l'entorn de Jacint Verdaguer també s'hi han trobat i per això els sembla bé la proposta que els ha fet l'Ajuntament de posar càmeres de vigilància als carrers i fins i tot de tallar al trànsit els accessos. L'alcalde, Joaquim Arnó (CiU), va dir que les càmeres només s'instal·laran als llocs on els veïns vulguin.

La proposta s'emmarca dins projecte d'instal·lar una xarxa pre-WiMAX al municipi que permet una banda ampla segura per a transmetre imatges que es controlaran des de la seu de la policia local. Aquesta és una de les actuacions incloses dins les ajudes estatals amb una inversió de 41.638 euros, que a més de la instal·lació de les càmeres ha de permetre a tots els veïns accedir de manera gratuïta a internet.

Les 3 Viles vetllen per la seguretat

Les policies locals de Les 3 Viles, els municipis de Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres, fa uns mesos que treballen en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra per intensificar la vigilància en vista de l'onada de robatoris, en què els lladres actuen sempre en zones allunyades aprofitant que es fa fosc i sempre a tocar de vies que els permeti una fugida ràpida i fàcil. La darrera junta de seguretat conjunta va servir per coordinar esforços amb controls a les entrades i sortides de l'autopista. De fet a Sant Andreu de Llavaneres ja funcionen les càmeres per controlar els accessos al poble. A la reunió també es van tractar altres aspectes com la posada en marxa del nou etilòmetre que permetrà realitzar campanyes de controls d'alcoholèmia, la coordinació en els operatius pels controls de tràfic de drogues, o l'adquisició d'un desfibril·lador i d'una grua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses