Societat

La Santa es consolida i concentra activitats a Santa Cristina entre juliol i agost

L’espai d’oci a l’aire lliure obrirà portes des del 20 de juliol fins al 26 d’agost i anuncia el programa de folk-pop amb grups catalans, DJ, gastronomia i comerç

La Santa, aquest any sense l’afegitó del Market, té força enllestida la programació de la seva segona temporada, que aquest cop es concentrarà en les setmanes de màxima afluència, del 20 de juliol –quan obriran el recinte– fins al 26 d’agost. L’empresari Julio Rico, un dels impulsors de la iniciativa al costat de Carlos Bassó, destacava ahir que, “després dels 87.000 visitants, la gran majoria repetidors, que van passar per La Santa l’estiu passat, aquest any l’objectiu és superar els 100.000”, gràcies a una oferta més transversal i a la qualitat de l’oferta gastronòmica. Anuncien més de 30 propostes diferents d’establiments de primera qualitat, sumades a un cartell musical, tallers, activitats infantils i moltes altres propostes que tindran cabuda diàriament al recinte del Santa Cristina Horse Club.

Rico va destacar, un cop més, que La Santa és el seu projecte més personal, una iniciativa “que neix de la passió i que pretén apostar pel talent local en temps de globalització”. És per això que en la tria d’oferta comercial defensen que es prioritzi la creativitat d’artesans, a més de firmes consolidades dels àmbits de la moda, la joieria, els complements o el mobiliari. Pel que fa a la gastronomia, repeteixen alguns dels establiments i food-trucks, com ara la braseria ambulant argentina d’El Quinchito; la pizzeria Antic i els frankfurts de Casa Vallès –amb prestigi a Barcelona– i d’altres de proximitat, com ara les propostes de cuina casolana d’Avui no Cuino. La intenció, però, és consolidar-hi un punt de trobada per al turisme familiar, des del capvespre fins a l’inici de la matinada. Hi haurà activitats i petites atraccions per a la mainada, el poni club –per apropar els petits a l’equitació al Santa Cristina Horse Club– i una àmplia gamma de còctels per gaudir de la recta final de la vetllada, amb un oasi d’inspiració sahariana a la zona Premium.

LA DATA

20.07.18
Aquest dia
obrirà portes el recinte fins al 26 d’agost i amb entrada lliure. El pàrquing costa entre 5 i 10 euros.

Mazoni obrirà un calendari farcit de noms

La Santa obrirà les portes el dia 20 amb una actuació de Mazoni, que aspira a repetir el seu èxit de l’any passat. Però en el cartell d’aquesta temporada hi ha altres artistes de la talla d’Fundació Tony Manero, Manu Guix, Marcel Lazara –de Txarango– i Julia, o Nil Moliner. Per al programa, també han tancat les actuacions de Natxo Tarrés –Gossos–, Mónica Maranillo –finalista de La Voz Kids– i conjunts de flamenc o gòspel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La polèmica ‘invasió’ de la fórmula 1 a Barcelona

Barcelona

Un gran memorial a cel obert

Portbou
SOCIETAT

Reaccions de tot tipus entre els restauradors per Temps de Flors

girona
ciència

La UB identifica mutacions que causen dos tipus de ceguesa

Barcelona
Societat

Inversió de 620.000 euros per mitigar la calor a Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès
MEDI AMBIENT

Viladecans vol doblar el nombre d’arbres urbans en sis anys fins a arribar als 30.000

Viladecans
RELIGIó

La presència dels Claretians a Lleida s’acabarà a l’agost després de 140 anys

LLEIDA
SOCIETAT

Commemoraran l’arribada de La Canadenca al Pallars

TREMP
Tot Recordant

Jacqueline Kennedy, la primera dama més jove de la història dels Estats Units