Societat

Tiroteig massiu a Florida

Les forces de seguretat abaten el possible atacant

La policia de Jacksonville confirma que hi ha “diverses víctimes mortals” a la zona comercial de Landing i demana a la població que no s’hi apropi

Un nombre encara indeterminat de persones ha mort aquest diumenge en un tiroteig massiu al centre de Jacksonville, a Florida (Estats Units), segons ha informat el xèrif de la ciutat. Les forces de seguretat han abatut un sospitós i investiguen si hi ha “un segon atacant”.

L’incident ha passat cap a les dues del migdia (vuit del vespre hora catalana) a la zona comercial i turística de Jacksonville Landing, on s’estava celebrant un torneig de videojocs.

Segons mitjans locals, onze persones han rebut impactes de bala, de les quals quatre haurien mort. La policia ha confirmat que hi ha “diverses víctimes mortals al lloc dels fets” i “moltes traslladades” als hospitals, sense detallar cap xifra.

Les autoritats han alertat que la zona encara no és segura i han demanat a la població que no s’hi apropi. També han recomanat a les persones que estan amagades a l’interior del centre comercial que no surtin dels seus refugis fins que algun policia els ho indiqui. Les forces especials de la policia continuen la recerca d’un possible segon atacant.

El Jacksonville Landing és un popular centre comercial amb una vintena de restaurants i una setantena de comerços. Cada any és visitat per milers de veïns i turistes.

En un dels locals, el GLHF Game Bar, s’hi estava celebrant un torneig regional de videojocs quan s’ha produït l’atac. Alguns mitjans han difós un enregistrament de la retransmissió que s’estava fent de l’esdeveniment en la qual s’escolten, de sobte, trets, crits i corredisses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Una síndrome hereditària originària de la Garrotxa

Banyoles
Pere Costa i Vilanova
Mestre i pedagog

“Formar mestres entre gent de l’ofici és una necessitat”

Girona

Fires al sac!

Vilafranca del Penedès
Medi ambient

Collserola i pagesia s’alien per fer respectar camps i ramats

Barcelona
Ripoll

Es reviu la tradició del Casament a Pagès i de la Festa de la Llana

Ripoll
Girona

Els Bombers fan 4.416 actuacions a la regió de Girona de gener a abril

Girona
SALUT

Bellvitge facilita atenció psicològica als pacients en risc de mort sobtada

L’hospitalet de Llobregat
SALUT

El model de suport a la salut mental dels joves de la Segarra s’estendrà a tot el país

Cervera
URBANISME

Malgrat estrena les escales per accedir a la Verneda i el Castell

Malgrat de Mar