Quatre atletes de l'Alcúdia participaran al Campionat Escolar de Camp a Través

El Club Atletisme del municipi serà l'equip amb més participants de la comarca

José Miguel Huete Medina i Sergio Bañón Santiago, a la categoria de cadet masculí, i Raquel López Pérez i Inmaculada López Gonzálvez, al grup de cadets femenins, participaran en el Campionat Estatal Escolar de Camp a Través, que tindrà lloc en Albacete el proper 29 de març. Els quatre joves corredors formen part d'una llista de 32 atletes autonòmics oferida pel Consell Valencià de l'Esport. Gràcies a les bones actuacions d'aquests esportistes, el Club Atletisme l'Alcúdia serà l'equip amb més participants de la comarca i el segon millor representat dels 15 clubs que acudiran a la cita, només amb un esportista menys que el primer, l'EME Atletisme de Silla. José Miguel Huete partirà com a principal favorit al triomf en la seua categoria, sobretot després de les seues clares victòries als 1.000 metres del campionat autonòmic i als 3.000 del certamen nacional de pista coberta.

Huete, Bañón, López Pérez i López Gonzálvez tractaran de refrendar la bona marxa de l'atletisme alcudià que, de nou, es va fer palesa el passat cap de setmana: dissabte passat, l'alcudiana Aída Bría va acabar tercera a la prova de perxa en el Campionat Autonòmic Juvenil. D'altra banda, sis atletes del Club Atletisme l'Alcúdia participen en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de cros, on els alcudians ajudaren a la selecció valenciana a classificar-se entre els onze primers en totes les categories. Finalment, Antonio Ferrer va signar una meritòria participació als 20 quilòmetres del Campionat d'Espanya de Marxa, que es va celebrar a Eivissa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Pepita Perich rep el guardó al gironí de l'any dels Premis Generalitat

GIRONA

Reclamen a l’Escala que Catalunya reconegui el seu passat esclavista

l’EscaLA

Arxivada la investigació per la mort de 55 avis en una residència de Palau-Solità durant la pandèmia

Barcelona
MEDI AMBIENT

El Maresme busca consens pel litoral

Mataró
RELIGIÓ

La mediació de Mossos posa fi a 15 dies de resistència a l’Esperit Sant

Barcelona
societat

Reus inicia els tràmits per crear la nova funerària supramunicipal amb Salou, Vila-seca i Constantí

Reus
educació

El lleure educatiu alerta que l’ACA els limita les acampades

barcelona
SEQUERA

Girona entra en fase d’excepcionalitat i adapta mesures contra la sequera

GIRONA
societat

Activen la prealerta del pla Inuncat a les conques del Siurana i el Baix Ebre

Barcelona