Cinquè Saló dels vins de Ribesaltes

Aquest dissabte 27 de març, l'establiment públic d'ensenyament agrícola organitza una diada oberta al públic dedicada a la presentació del vins del sector de Ribesaltes. La manifestació tindrà lloc en els locals del Liceu agrícola.

Durant la visita, el públic podrà descobrir els vins seleccionats de 10 cellers. Un got de degustació serà disponible a l'entrada pel preu de 3€ i donarà accés lliure al saló i al conjunt de les degustacions.

Aquest saló dels vins ha nascut l'any 2006 sota la forma d'una fira als vins dels liceus agrícoles de l'Estat francès. Al 2008, s'ha transformat en un lligam entre els productores i els diferents operadors de la filera vitivinícola de Ribesaltes que produeix i comercialitza els vins del Rosselló.

Enguany internet i del les xarxes socials han estat utilitzat per la realització i la promoció de la manifestació, en particular Facebook i Twitter. A més de les degustacions, el visitant trobarà també venda i degustació de productes del terrer, exposicions, demostracions, cafeteria bio, guarderia i mur d'escalada.

De 10h00 a 17h00. Informació: CFPPA 04.68.64.86.25



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.