gastronomia

Carta de primavera de La Masia de l'Era

En Josep Maria Mestres, xef propietari del restaurant La Masia de l'Era, juntament amb tot el seu equip de cuina i de menjador, ha presentat la nova carta de primavera-estiu. En aquesta carta, dissenyada per als propers mesos, hi trobem plats molts apetitosos i molt ben elaborats, dins de la línia que sempre ha caracteritzat aquest establiment de la Riera de Gaià, i que segueixen la línia de la bona cuina tradicional catalana.

En aquesta oferta culinària, un cop acabada la temporada de les calçotades, que ha tingut molts seguidors, podem esmentar com a especialitats de la casa, entre d'altres, els cargols a la llauna (15 euros), l'amanida del xef (9,50 euros), tèbia de tomàquet amb rotlle de cabra (9,50 euros), com a primers; mitjana de vedella a la brasa (22 euros), peus de porc o galtes a la brasa (8,50 euros), filet de vedella amb foie (24 euros), bacallà amb samfaina, a la llauna o amb mussolina d'allioli (18 euros), i rap amb gambes a la brasa (21 euros), com a segons; i a l'hora de les postres, mousse de mató amb poma (5,25 euros), pastís borratxo (4,60 euros), crema catalana (4,30 euros), etc. També ofereix un menú per 10 euros cada dia de la setmana excepte els dissabtes i diumenges, que n'ofereix un de 21 euros més IVA.

Recordem que la història d'aquest restaurant arrenca l'any 1993, quan l'Araceli Páez va descobrir una vella masia pairal, situada al bell cor de la petita població de la Riera, que tenia més de dos-cents anys i, convenientment arreglada, la va convertir, amb el suport dels seus fills, en un restaurant de cuina tradicional catalana. L'Araceli es va jubilar l'any 2009 i l'establiment va passar a noves mans que, afortunadament, han continuat la bona tasca gastronòmica de cuina tradicional que ha desenvolupat durant els darrers anys aquesta casa. El nou propietari que gestiona directament l'establiment en aquesta nova etapa és el cuiner Josep Maria Mestres, un català que sempre ha somniat tenir una masia pairal, amb l'ajuda de les seves filles, vallenques de naixement.

La Masia de l'Era té una entrada que dóna a un pati amb una fonteta de decoració, que a l'hivern s'utilitza per servir les calçotades, i a l'estiu és ideal la terrassa, on s'admeten gossos. La masia conserva la seva gran portalada antiga i dins la decoració és rústica i les parets de pedra. La capacitat del menjador és de 200 comensals i disposa de sala per a fumadors. El celler de la Masia, una peça clau dels menús culinaris, és dirigit per la mateixa família, que té cura de la cava, amb més de quaranta referències. També disposa de sales per a banquets, comunions i bateigs.

Direcció: c/ Sant Joan, 64. 43762 La Riera de Gaià Telèfons: 977 65 54 02 i 630 929 772 Horaris: tanca els dilluns i de l'1 al 15 d'octubre Serveis: tres salons privats per a 200 comensals A/e: masiaera@gmail.com Web: www.restaurantmasiaera.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

figueres

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins