Societat

L’orquestra Di-versiones s’apunta a la festa pirata

Un dels actes més destacats de la quinzena edició de la Fira de Pirates i Corsaris a les illes Medes és la gran festa Diver-Pirata de demà a la platja Gran a càrrec de la popular banda calongina

Cada any per aquestes dates el nucli de l’Estartit rememora les incursions pirates al municipi i a les illes Medes amb la celebració de la Fira de Pirates i Corsaris, que des d’avui i fins diumenge ja arriba a la quinzena edició. Tot el poble està decorat i tant els vilatans que esperen aquesta gran festa amb molta il·lusió com els visitants van amb les seves millors gales pirates per disfrutar de propostes com ara el desembarcament, la batalla naval, els espectacles, les animacions de carrer, les cercaviles, els gegants, el mercat artesà (a la plaça de l’Església), els tallers, les exposicions, les visites guiades, els tallers diversos i per a diferents edats o les atraccions per als més petits. A més, aquest any la celebració inclou una actuació de luxe dins el Diver-Pirates: un concert amb la popular i esbojarrada orquestra Di-versiones, demà a la platja Gran (23.30 h), després de la gran cercavila amb la nova i espectacular carrossa que han preparat els Pirats de les Medes. Així mateix, diumenge posarà el punt final festiu l’espectacle Spurnes, del grup de teatre Excalibur (20.15 h, a la platgeta del port) que sorprendrà amb un muntatge de foc i pirotècnia potent, vibrant i musical (tota la programació a enestartit.com).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona