Societat

Les vil·les de luxe ja tenen una entitat pròpia a Lloret

Tres empresaris assessoren els propietaris per gestionar les seves finques i diferenciar aquest segment en el mercat

Tres lloretencs han creat, fa unes setmanes, una associació al poble per impulsar el turisme en vil·les de luxe. Marc Linares presideix l’Associació de Vil·les de Luxe (AVL), que aspira a actuar a Lloret i expandir-se per la Costa Brava i arreu del país. “La nostra intenció és protegir aquests allotjaments, que són molt mal vistos, i ajudar els propietaris”, diu.

Linares, propietari d’una vil·la a prop del mar, ha fundat l’associació juntament amb Adrià Llobet, que n’és el vicepresident, i Ronny Mordoh, que fa de secretari. Una vil·la de luxe, explica Linares, és una finca que sol tenir un mínim de 150 metres quadrats, és en una zona residencial i inclou un espai de bany amb piscina. Per sota de les vil·les de luxe, hi ha les vil·les considerades prèmium.

Entre els serveis que ofereix l’AVL, destaquen la promoció de les finques dels associats, la gestió de la rebuda dels clients i els contactes i “l’exploració de camins de col·laboració, com ara la gestió d’esdeveniments, de casaments i de rodatges per potenciar la rendibilitat d’aquests habitatges”. Linares assenyala que volen col·laborar amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Una quinzena de finques

L’AVL, amb un despatx a Fenals i un a prop de Punta Marinera, ja està donada d’alta en el registre de la Generalitat i ben aviat ho estarà en el de l’Ajuntament de Lloret. Linares explica que una vil·la de luxe no és ni un habitatge d’ús turístic (HUT) ni un apartament: “Ens fiquen en el mateix sac, i no són el mateix.” De moment, l’entitat gestiona una quinzena de finques de persones adherides a l’entitat.

LA FRASE

Volem que se’ns diferenciï dels HUTS i dels apartaments. S’està ficant en el mateix sac
Marc Linares
President de l’associació Vil·les de luxe

“Molt selectiu i que busca una cosa diferent”

L’associació aposta per diferenciar-se en el mercat turístic i coexistir amb els hotels, amb què volen tenir una “competència sana”, afirmen en un comunicat. Els responsables de l’associació consideren que hi ha potencials clients per a un turisme “molt selectiu que busca una cosa diferent”. Un dels objectius és oferir activitats complementàries, com ara excursions en caiac, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona