L'alcalde de Mont-ras demana perdó públicament al seu poble i reconeix la falta que va cometre

Diu que la imatge que van donar els mitjans no es correspon amb la seva

Manel Montalbán lamenta haver estat notícia per un fet del qual diu: «No em sento gens orgullós.» Tot i que es tracti d'un aspecte «estrictament personal». Montalbán entén que ha tingut una repercussió pública per la seva condició d'alcalde i que per aquest motiu se li exigeixi més.

L'alcalde de Mont-ras recorda que durant el temps en què ha estat alcalde ha prioritzat la condició d'alcalde –fins i tot fent sacrificis personals–, i afirma que els seus coneguts saben «el grau d'exigència» a fer les coses, i aprofita per dir que li agrada treballar amb «rigorositat i tenacitat».

Els incidents van tenir lloc dimarts passat, quan els Mossos el van aturar i li van fer la prova c'alcoholèmia. L'alcalde diu que «no va ser prou diligent» perquè no es va esperar prou temps per pujar al cotxe. L'alcalde explica que en aquell moment era «totalment conscient» que podia agafar el cotxe sense limitació i que havia procurat ser prudent durant el sopar. Amb tot, reconeix que aquesta explicació no l'eximeix de la falta que va cometre perquè «amb independència de la percepció personal» va superar el límit permès.

Disculpes al municipi

L'alcalde se sent avergonyit per aquesta situació, per la «repercussió» que ha tingut de cara a la imatge del municipi. Diu: «Vull demanar perdó públicament», ja que «veure el seu alcalde als diaris per un tema d'aquest tipus no és agradable».

Manel Montalbán també lamenta «profundament» el tracte que ha rebut dels mitjans de comunicació, per la «dimensió» i el «to» que s'han utilitzat. Al seu criteri, s'han «acarnissat amb el més dèbil». També es pregunta què hauria passat si es tractés d'un alcalde més «rellevant».

EL PERSONATGE

Manel Montalbán
alcalde de Mont-ras (CiU)
«Espero que el bagatge i el crèdit a l'alcaldia puguin compensar el greuge de la meva falta»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona