Societat

Dues de les ferides a Castelldefels que estaven en estat crític passen a menys greus

En total hi ha dues persones en estat greu, dues menys greus i sis lleus

Tots els ferits de l'accident ferroviari de Castelldefels evolucionen favorablement, i dues de les tres dones ingressades a l'Hospital de Bellvitge en estat crític han passat primer a ser considerades greus i després a menys greus.

La tercera jove, aquest divendres ingressada a Bellvitge i aquest dissabte a l'Hospital Clínic de Barcelona, segons la nota que ha fet pública el Departament d'Interior, també evoluciona favorablement, i ha passat d'un estat crític a un estat greu.

En total, doncs, hi ha dues persones en estat greu, dues menys greus i sis lleus. Per tant, cap dels ferits es troba aquest dissabte al matí en estat crític.

A l'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), continua ingressada la dona de 25 anys amb fractura de pelvis que fins a aquest divendres al matí estava en estat crític, i que ara es considera en estat menys greu. Pel que fa a la jove de 18 anys amb fractura de tíbia i peroné i traumatisme cranial, també es troba en estat menys greu.

A l'Hospital Clínic, a Barcelona, hi ha una altra jove de 18 anys amb fractura de tíbia i peroné, i el seu estat és greu.

A l'Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí (Baix Llobregat), hi ha una dona de 45 anys amb fractura oberta de tíbia i peroné en estat greu.

A l'Hospital de Terrassa (Vallès Occidental) hi ha una jove de 16 anys amb fractura en extremitat inferior. El seu pronòstic és lleu.

A l'Hospital de Sant Boi, a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), hi ha un jove de 18 anys amb contusions i ferides i una jove de 18 anys amb fractura en extremitat inferior. L'estat d'ambdós és lleu.

A l'Hospital de Sant Joan de Deu, a Barcelona, hi ha dos joves de 15 i 17 anys amb fractures obertes en extremitat inferior. L'estat dels dos es considera lleu.

I a l'Hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona, hi ha una jove de 19 anys amb fractura en extremitat inferior, també en estat lleu.

D'altra banda, Protecció Civil manté activada encara la fase d'alerta del pla Procicat per a Emergències en el transport de viatgers per ferrocarril fins que es restableixi del tot la normalitat a Castelldefels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet