Societat

Les jornades d'ecodiversió d'Almàssera han acollit vora centenar i mig de joves

Hui mateix s'han clos les jornades d'eco-diversió que la regidoria de Joventut de l'Ajuntament ha organitzat per als més joves del municipi. Des de dimecres 23 de juny, el Museu de l'Horta s'ha rabucat en lloc d'acollida en el que 132 xiquets i xiquetes entre tres i dotze anys, han gaudit d'un entorn únic fora de les aules habituals de les escoles.

Durant tot aquest temps, els participants han realitzat jocs de creativitat i flexibilitat mental, de destresa, de memòria i d'imaginació i improvisació. També han participat de tallers manuals en que han fabricat collars, ampolles amb sal de colors i d'altres iniciatives plàstiques.

A més d'això, també han participat de manera activa en el conreu de l'hort del museu, on han plantat xufa i han collit els aliments ecològics de temporada al mateix temps que han tingut cura dels animals de corral existents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia