Societat

L'alcalde d'Altea rep els xiquets saharians

L'alcalde d'Altea, Andrés Ripoll, ha rebut una delegació de xiquets saharians que passaran les seues vacacions d'estiu a la localitat. En total són huit els xiquets i xiquetes saharians que han sigut acollits per altres tantes famílies alteanes, complint amb una iniciativa que es repetix cada estiu des de fa més d'una dècada.

L'Ajuntament d'Altea col·labora amb les ONG's d'amics del poble Saharià de la comarca, què es posen en contacte amb famílies d'acollida a xiquets que viuen en els campaments de refugiats del desert del Tinduf a Algèria, i que gràcies a la solidaritat de les famílies alteanes poden, no sols passar unes vacances compartint amb xiquets valencians les seues vivències, sinó també per aprofitar la seua visita al nostre poble per fer-se revisions mèdiques.

El programa compta amb el suport de l'Ajuntament d'Altea que costeja el viatge d'anada i tornada, i els serveis mèdics.

Dels huit xiquets i xiquetes que passaren l'estiu a Altea tots estan en bones condicions físiques, encara que no obstant passaran les pertinents revisions mèdiques, i especialment la visita al dentista. L'alcalde Andrés Ripoll va donar la benvinguda als xiquets i les seues famílies d'acollida en les escalinates de l'Ajuntament acompanyat per nombrosos edils de la corporació que es van sumar a la cita, on els xiquets van rebre diversos regals en nom del poble d'Altea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia