Monogràfics

FORNELLS DE LA SELVA (Selva)

Festa major

Més de vint activitats en honor de Sant Cugat

L'agrupació cultural de Fornells de la Selva, juntament amb altres entitats locals i l'Ajuntament, han organitzat una nova edició de la festa major del municipi, en honor de Sant Cugat. La programació festiva, que ja va començar dissabte passat amb el popular campionat local de botifarra i una gran festa musical per celebrar el desè aniversari de la coral Sol Ixent, continua aquest cap de setmana amb més activitats per a tots els gustos i les edats. Concretament, avui divendres, es donarà el tret de sortida oficial de la festa amb la lectura del pregó a la zona esportiva El Molí, que precedirà un sopar a la fresca per a tot el veïnat. Durant el sopar també es farà entrega del premi del concurs de fotografia de la portada del programa de la festa, que enguany ha estat per a Carlus Gay i Puigbert. La nit s'acabarà amb una cantada d'havaneres a càrrec de Terra Endins i un concert de DJ Saviola.

El programa de festes, amb més d'una vintena d'activitats, continuarà demà dissabte amb el torneig social de petanca i partits de futbol. A la nit, hi haurà ball amb el conjunt Pa d'Àngel i, per als que vulguin continuar la gresca fins a la matinada, festa Flaix FM amb els discjòqueis Ernest Codina i Miquel Fontova.

Diumenge serà un dia dedicat a la família, amb activitats pensades per a totes les edats: per començar, un circuit de trens petits, i l'ofici solemne en honor de Sant Cugat, amenitzat per la coral Sol Ixent. Durant tot el matí els més petits podran gaudir de la festa de l'escuma a l'aparcament del carrer Caterina Albert i jugar a l'atracció d'inflables instal·lada a la plaça Onze de Setembre, oberta també a la tarda. Tancarà la jornada l'audició de sardanes de La Principal de Cassà i un gran ball de fi de festa amb Setson i la Sandra. A més, el grup local Crash Teatre estrenarà, el diumenge a la tarda, l'obra 1,2,3, gravant.

Del 17 al 26 de juliol. Tel. 972 47 61 63. Preu del tiquet per al sopar del 23 de juliol: 15 euros, els socis; 20 euros, els no socis, i 10 euros, els infants fins a 10 anys.
www.fornellsdelaselva.org


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva