Societat

INCENDI a INDÚSTRIA

S'incendia el concessionari del Grup Sadurní de Fornells

El foc, amb moltes flames i fum, va cremar part del sostre de la nau i uns palets que hi havia a la part del darrere, de l'empresa Olis Angelats

S'hi van desplaçar quinze dotacions terrestres i una d'aèria

Els bombers van rebre l'avís de l'incendi a les 14.43 h, en un moment en què la temperatura era molt alta i, a més, bufava el vent. Les persones que van donar l'avís eren un bomber de paisà del parc de Cassà de la Selva, que passava pel lloc, i un treballador d'un concessionari de la zona. Els bombers van arribar tot seguit al lloc i es van trobar amb moltes flames a la part de darrere de la nau de Grup Sadurní, que té els concessionaris de Mazda i Chevrolet. El propietari del grup, Sadurní Tarrés, va insinuar la possibilitat que el foc s'iniciés pels palets de darrere de la nau i que s'estengués al sostre d'aquesta, on hi ha dues claraboies. Sembla que a través de les claraboies i potser per altres conductes, el foc va baixar a les oficines, al taller i al local destinat als recanvis. Una de les claraboies va caure encesa al taller però no hi havia cotxes i, per tant, no hi va haver afectacions importants, va dir Tarrés. No obstant això, el local dels recanvis va quedar molt afectat, amb mobiliari i ordinadors inclosos, i demà no s'hi podrà treballar, va afegir. La instal·lació elèctrica del sostre i d'aire condicionat també van quedar molt afectades.

Amb tot, Sadurní Tarrés va considerar que “les conseqüències encara podien haver estat pitjors”, i valora el fet que, llevat del local dels recanvis, “demà podran disposar de la nau i treballar”.

Tarrés va dir que desconeixia els costos de reparació del dany causat, i que els perits ho avaluaran la setmana vinent.

El propietari de la nau afectada va voler destacar el seu agraïment a les dues persones que van donar l'avís i també als bombers, per la seva actuació, així com a l'alcalde de la població, Gabriel Casas, i la regidora, Sònia Gràcia, que es van desplaçar al lloc.

Els Mossos d'Esquadra van participar en la investigació del succés. A més, tres vehicles del servei d'emergències també es van desplaçar fins al lloc del sinistre.

LA XIFRA

16
Dotacions
dels bombers, una de les quals aèria, es van desplaçar al lloc per tal de sufocar ràpidament el foc.

LA FRASE

les conseqüències podien haver estat pitjors, l'important és que puguem treballar
Sadurní Tarrés
Propietari del grup sadurní

Setze dotacions de bombers, 15 de terrestres i 1 d'aèria

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van fer un fort desplegament de mitjans al lloc del sinistre. A l'hora en què es va produir l'incendi, la temperatura ambiental era molt alta i, a més, bufava el vent. L'asfalt, molt calent, amb una espurna s'encenia. Per això van caldre tants de mitjans i una actuació valenta per sufocar el foc amb el mínim de temps possible. Als bombers, protegits amb els vestits antiincendis, molt gruixuts, se'ls notava molt acalorats i gairebé abatuts, sortint de la nau.

Dues hores després d'haver començat el foc, encara hi havia deu dotacions terrestres al lloc fent tasques d'inspecció, revisió i remullant. A les 18.30 h, encara quedaven tres vehicles al lloc del sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins