Societat

Glamur i moda a la plaça Major d'Aldaia

Un any més, l'Ajuntament d'Aldaia i Carlos Haro han tret l'art de l'agulla a la Plaça de la Constitució on, el públic assistent ,ha omplit de gom a gom aquesta zona emblemàtica de la ciutat, per veure l'oferta de dissenys d'alta costura i de creacions del modista radicat en la localitat.

El dissenyador de moda aldaier, ha tornat a deixar bocabadats els assistents, amb les seues darreres col·leccions en la passarel·la de moda, que ja és un fixe en les Festes Majors del poble. Carlos Haro ha dut a la passarel·la d'Aldaia les col·leccions «Cantos de Sirena», «Botànica» i «Cocktail Couture», vestits, tots ells, que ja han desfilat a Cibeles i Noviaespaña.

La desfilada ha estat conduïda per altra ambaixadora d'Aldaia, l'actriu Iris Lezcano, i ha contat amb models de l'Agència Richie Maroe, amb el maquillatge de l'estilista, Susana Segovia, la perruqueria de Barreña Peluqueros d'Aldaia, el calçat de Pedro Miralles i les Calzes de Punto Blanco. Col·laborant en el càtering del backstage també ha estat, com cada any, Selvi Pastisseria.

Cares conegudes de l'escena i de la moda valenciana també es donaren cita a la Plaça de la Constitució. Senyalar també, la presència de la Universitat de València en la figura d'una de les professores de Belles Arts.

El dissenyador, encantat com sempre del suport del públic i del calor del seu poble natal, ha anunciat ja una nova edició de la passarel·la d'Aldaia per a l'any vinent i ha assegurat que, a poc apoc, aquesta cita marcarà una fita dins del món de l'alta costura, pel fet de l'acostament existent entre els seus dissenys i la mirada de la gent del poble normal i corrent.

Les col·leccions

«CANTOS DE SIRENA (Núvies 2011)». Inspirada en la màgia de les sirenes i pensada per a una dona amb gamur i feminitat.

«BOTÀNICA». Col·lecció inspirada amb el paisatge vegetal d ela Mediterrània, les formes florals, a base de faldilles en forma de falaguera, roses i clavells.

«COCKTAIL COUTURE (primavera - estiu 2010). Una col·lecció alegre i refrescant que presenta una dona sensual, amb frescor i elegància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes