Societat

El presumpte segrestador d'una menor a Reus, en llibertat

El jutge ha deixat en llibertat el jove de 21 anys perquè la noia ha confessat que tot els fets havien estat consentits

El jove de 21 anys, que va ser detingut dijous passat a l'Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor del segrest d'una menor de 15, ha quedat en llibertat, després de passar a disposició judicial davant el jutge. La menor ha confessat que tots els fets havien estat consentits.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a la tarda al carrer Teide d'aquesta localitat Basilio F.P com a presumpte autor del segrest de la menor d'ètnia gitana de 15 anys, el 16 d'abril passat a Reus (Baix Camp).

Segons la Prefectura Superior de Policia de Catalunya, el detingut va ser reconegut fotogràficament per la víctima com a presumpte autor de la seva detenció il·legal i de quatre violacions que presumptament havia patit durant el seu segrest.

Els fets van passar el 16 d'abril a Reus quan dos homes van obligar la menor, que es dirigia amb un dels seus cosins, de 6 anys, a casa dels seus avis, a pujar a un turisme BMW amb matrícula de Lleida. Segons la família, la menor va ser trasllada fins a un pis de Barcelona, on suposadament va ser agredida sexualment, fins que dos dies després va aconseguir fugir i agafar un taxi per tornar a casa seva. Ara, ha resultat que la declaració de la noia era mentida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.