Societat

El trencament d'una canonada d'oli tèrmic a l'interior d'una indústria a Alcover obliga a activar el pla d'emergències del sector químic

La fuita ha provocat una columna de fum important a l'exterior de l'empresa que no és tòxica

El trencament d'una canonada d'oli tèrmic a l'interior de l'empresa Catalana de tractament d'olis residuals S.A (Cator) a Alcover, ha obligat a activar la fase d'alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta).

El Centre d'Emergències de Catalunya ha informat que a tres quarts de quatre de la tarda s'ha activat el Plaseqta ja que s'ha produït el trencament d'una canonada d'oli tèrmic a l'interior de la sala de calderes d'aquesta indústria. La fuita ha provocat una columna de fum important a l'exterior de l'empresa que no és tòxica. L'empresa, que es dedica a la gestió integral d'olis utilitzats, està situada al costat de la carretera C-14 a l'alçada del punt quilomètric 20, a Alcover.

Els Bombers de la Generalitat, que han desplaçat quatre dotacions fins al lloc del sinistre, estan tirant sepiolita al punt d'inici de la fuita, amb la qual cosa ha disminuït el núvol de fum. D'altra banda, a l'empresa, i amb l'ajuda de ventiladors, s'està ventilant l'interior de les instal·lacions on també s'ha acumulat molt de fum.

Pels volts d'un quart de cinc de la tarda no es té constància que cap persona hagi resultat ferida a causa d'aquest incident.

Efectius de la Guàrdia Civil també s'han desplaçat a la zona per controlar el trànsit, ja que el fum podia afectar la circulació dels vehicles per la carretera C-14.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

TMB reforça el servei de metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA
societat

Barcelona parlarà de pau i recorda Arcadi Oliveras

Barcelona
comerç

Sis mesos de bon comerç

Barcelona

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA