Societat

Detingut un camioner gairebé en coma etílic que conduïa fent zig-zag per la Jonquera

Al intentar que fes la prova d'alcoholèmia, va perdre el control i va caure a terra

Un camioner va ser detingut dissabte passat perquè conduïa gairebé en estat de coma etílic per la carretera N-II a l'altura de la Jonquera (Alt Empordà).

Segons han informat avui els Mossos d'Esquadra, Ismail K., de 33 anys, nacionalitat turca i domicili desconegut, conduïa un camió de grans dimensions fent zig-zag.

L'home sortia de l'aparcament d'un local d'oci nocturn i quan s'incorporava a la N-II ja va xocar contra la vorera. Després de ser alertats, els agents van anar fins al lloc, però el camió ja era dins de la població sense poder mantenir recte el traçat. Va passar per sobre les rotondes, envaïa constantment el sentit contrari de circulació i canviava de direcció en un tram prohibit.

Els mossos li van fer senyals acústics i lluminosos perquè parés, però ell va fer cas omís i va continuar circulant. Finalment van aconseguir que el vehicle entrés en un aparcament, on el van aturar. El conductor presentava clars símptomes d'ebrietat, i per aquesta raó li van intentar fer la prova d'alcoholèmia. Tot i això, va resultar impossible, ja que va perdre el coneixement i va caure a terra.

Els agents van avisar els serveis sanitaris, que el van traslladar a l'Hospital de Figueres, on va quedar ingressat en estat de coma etílic.

Per la seva banda, els agents van immobilitzar el camió en l'aparcament. Quan la salut de l'home va millorar, els Mossos li van comunicar la seva detenció per conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol, per la qual cosa va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un estable cremat a fa 2.200 anys es relaciona amb el pas de les tropes d'Anníbal pel Pirineu

Bellver de Cerdanya
LA CRÒNICA

“Girona no s’acaba al carrer del Carme”

religió

Entrellaçant cristianisme i catalanitat

Barcelona
integració

Mataró recull l’‘artivisme’ de la Vocalia de Dones de Rocafonda

mataró
GIRONA

Pepita Perich rep el guardó al gironí de l'any dels Premis Generalitat

GIRONA

Reclamen a l’Escala que Catalunya reconegui el seu passat esclavista

l’EscaLA

Arxivada la investigació per la mort de 55 avis en una residència de Palau-Solità durant la pandèmia

Barcelona
MEDI AMBIENT

El Maresme busca consens pel litoral

Mataró
RELIGIÓ

La mediació de Mossos posa fi a 15 dies de resistència a l’Esperit Sant

Barcelona