Societat

Es feien passar per policies per robar turistes

La banda regirava la bossa dels turistes al·legant que buscaven droga

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre romanesos que es feien passar per policies a Blanes (La Selva) per robar turistes, segons ha informat avui la Policia Catalana.

Els detinguts són Laurentiu S. de 30 anys i veí de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental); Florian M. de 46 anys i veí de Barcelona; i Nicolae S., de 51 anys i Valentin Màrius B., de 23, tots dos amb domicili desconegut. Els tres primers ja tenen antecedents per fets similars.

Durant la primera setmana de maig, els Mossos de la comissaria de Blanes van saber que un grup de quatre homes, dos dels quals es feien passar per policies, es dedicaven a robar turistes.

Els lladres actuaven de manera organitzada i escollien prèviament les seves víctimes, moltes de les quals parelles estrangeres, jubilades i que passejaven per zones apartades del centre.

Mentre un d'ells es dirigia a la víctima per demanar-los informació, dos homes més s'acostaven a identificant-se com a policies i amb l'excusa d'estar buscant droga els regiraven la bossa.

Un cop els falsos policies havien aconseguit el seu botí, normalment diners en metàl·lic i targetes de crèdit, un quart individu els esperava dins d'un vehicle amb el qual fugien del lloc.

Un cop detinguts van passar a diposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Blanes, que va decretar la lliibertat amb càrrecs dels quatre lladres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.