Societat

Llibertat amb càrrecs per al conductor que va atropellar tres ciclistes a Creixell

El titular del Jutjat d'Instrucció número 6 del Vendrell ha decretat la llibertat amb càrrecs per al conductor que ahir va provocar un accident de trànsit a Creixell, que va acabar amb la mort d'un ciclista i va causar ferides a dos més, a un d'ells de caràcter greu.

El conductor, Joan D.G., ha declarat durant tot el matí davant del jutge, que li ha imputat un delicte d'homicidi per imprudència i lesions, segons han informat fonts judicials.

Després d'escoltar la seva versió del que ha passat, el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs, i no la presó provisional com sol·licitava el Ministeri Públic, per considerar que aquesta mesura "mai no té una funció exemplaritzant ni pretén crear una consciència social en els altres conductors, siguin aquests imprudents o no", diu l'acte.

Sense risc de fugida
El jutge considera que no hi ha risc de fugida, ja que el conductor viu a Valls i treballa a la província de Tarragona i valora que no tingui sancions administratives o antecedents penals des que fa set anys es va treure el permís de conducció, ni tan sols una multa per excés de velocitat.

El magistrat també ha decretat la retirada cautelar del permís de conduir amb requeriment exprés perquè s'abstingui de conduir ni vehicles a motor ni ciclomotors fins que conclogui la instrucció o s'acordi una altra mesura, així com l'obligació de comparèixer els dies 1 i 15 de cada mes davant del jutjat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA
SALUT

Astrazeneca demana a la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona