Societat

L'Ajuntament haurà d'indemnitzar amb 11.576 euros una parella per un accident amb una tapa de clavegueram

TEIÀ

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat el recurs d'una parella i condemna l'Ajuntament de Teià a indemnitzar-la amb 11.576 euros pels danys en el vehicle i lesions que van patir després de tenir un accident de trànsit en aquest municipi. El vehicle dels demandants va impactar contra una tapa de la xarxa de clavegueram, que estava fora del seu lloc habitual, provocant tant danys en el vehicle com lesions als seus ocupants, i per això el tribunal condemna el consistori a indemnitzar-los.

La sentència indica que el consistori no discuteix la seva responsabilitat en l'accident, ja que la tapa de la xarxa de clavegueram estava aixecada quan va passar el vehicle, tot i que no quedava clar la quantitat a indemnitzar a la parella. En aquest sentit es compten xifres per danys del vehicle i en medicaments i desplaçaments per tractar les lesions que va patir la dona com a conseqüència del sinistre.

El tribunal ha tingut en compte l'informe del metge forense on s'indica que la dona va estar de baixa 70 dies per culpa de l'accident, ja que va patir danys a les cervicals, tot i que va continuar rebent rehabilitació durant 230 dies més. Per això la sentència té en compte aquests 'dies de baixa no impeditius' ja que la demandant va poder realitzar altres activitats a més d'anar a rehabilitació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La polèmica ‘invasió’ de la fórmula 1 a Barcelona

Barcelona

Un gran memorial a cel obert

Portbou
SOCIETAT

Reaccions de tot tipus entre els restauradors per Temps de Flors

girona
ciència

La UB identifica mutacions que causen dos tipus de ceguesa

Barcelona
Societat

Inversió de 620.000 euros per mitigar la calor a Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès
MEDI AMBIENT

Viladecans vol doblar el nombre d’arbres urbans en sis anys fins a arribar als 30.000

Viladecans
RELIGIó

La presència dels Claretians a Lleida s’acabarà a l’agost després de 140 anys

LLEIDA
SOCIETAT

Commemoraran l’arribada de La Canadenca al Pallars

TREMP
Tot Recordant

Jacqueline Kennedy, la primera dama més jove de la història dels Estats Units