Societat

L'Ajuntament haurà d'indemnitzar amb 11.576 euros una parella per un accident amb una tapa de clavegueram

TEIÀ

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat el recurs d'una parella i condemna l'Ajuntament de Teià a indemnitzar-la amb 11.576 euros pels danys en el vehicle i lesions que van patir després de tenir un accident de trànsit en aquest municipi. El vehicle dels demandants va impactar contra una tapa de la xarxa de clavegueram, que estava fora del seu lloc habitual, provocant tant danys en el vehicle com lesions als seus ocupants, i per això el tribunal condemna el consistori a indemnitzar-los.

La sentència indica que el consistori no discuteix la seva responsabilitat en l'accident, ja que la tapa de la xarxa de clavegueram estava aixecada quan va passar el vehicle, tot i que no quedava clar la quantitat a indemnitzar a la parella. En aquest sentit es compten xifres per danys del vehicle i en medicaments i desplaçaments per tractar les lesions que va patir la dona com a conseqüència del sinistre.

El tribunal ha tingut en compte l'informe del metge forense on s'indica que la dona va estar de baixa 70 dies per culpa de l'accident, ja que va patir danys a les cervicals, tot i que va continuar rebent rehabilitació durant 230 dies més. Per això la sentència té en compte aquests 'dies de baixa no impeditius' ja que la demandant va poder realitzar altres activitats a més d'anar a rehabilitació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

TMB reforça el servei de metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA
societat

Barcelona parlarà de pau i recorda Arcadi Oliveras

Barcelona
comerç

Sis mesos de bon comerç

Barcelona

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA