Societat

Cau una banda que actuava a Osca, Figueres i Igualada

Cinc dels detinguts han anat a la presó i la resta està en llibertat amb càrrecs

La Guàrdia Civil ha detingut un total de 18 romanesos amb edats d'entre 25 i 35 anys i residents a diverses poblacions d'Osca com a presumptes autors de 62 robatoris registrats en aquesta zona, a més d'altres 9 comesos a Igualada (Anoia) i Figueres (Alt Empordà).

En aquesta operació s'hi han trobat una g ran quantitat d'objectes que presumiblement provenien dels robatoris.

L'operació des va iniciar l'octubre del 2006 davant l'augment de les denuncies per robatoris en bars, restaurants, naus industrials i obres en construcció.

Gràcies a les investigacions es va determinar que els membres de la banda eren persones experimentades en aquesta classe de robatoris, i que no es tractava de fets aïllats i sense connexió.

La Guàrdia Civil ha posat a disposició judicials els 18 detinguts. Fins el moment, 5 han anat a parar a la presó i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs.

En els registres als domicilis particulars dels membres de la banda s'hi va trobar material informàtic, aparells electrònics, eines, aparells de música, altaveus i diners efectius, entre d'altres coses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.