Societat

Vilablareix celebra la segona edició de la Fira d’Entitats

Serà diumenge al passeig i plaça Catalunya

Després de la bona rebuda de la primera Fira d’Entitats, tant pels participants com per les entitats i associacions del poble, Vilablareix celebra diumenge la segona edició de la Fira, que té com a objectiu donar a conèixer les entitats i associacions, reforçar les existents, crear sinèrgies i donar espais de participació a la gent del poble.

“Celebrem la segona Fira d’Entitats per donar visibilitat al poble, al gran teixit associatiu que s’incrementa any rere any a Vilablareix i per gaudir d’una trobada. L’objectiu és que hi hagi un coneixement de les diferents associacions i entitats que hi participen i es puguin crear sinèrgies entre elles.” explica l’alcaldessa, Maite Tixis.

La Fira tindrà lloc al passeig i plaça Catalunya de 10 a 14h on els assistents podran practicar alguns dels esports que tenen al municipi, conèixer les persones que estan al darrera de cada entitat i associació, però sobretot, serà una jornada perquè tothom ho passi bé participant de totes les activitats. Entre elles, hi haurà exhibicions de cant, ball, teatre i esports, un concert vermut i podran fins i tot llegir un fragment d’un llibre o conte a la parada d ela Biblioteca. Enguany, com a novetat, hi haurà un tastet de Walking Football que consisteix en jugar a futbol però caminant, evitant el contacte i sense poder aixecar la pilota per damunt del cap. Les persones interessades podran venir a provar-ho i fins i tot es podria crear un equip.

“Animo a tota la gent del poble a participar e la Fira, que passin un dia gaudint de les diferents exhibicions programades i, d’aquesta manera, segueixin fent poble.” Afegeix Tixis.

A més, tots els assistents a la fira podran obtenir un passaport on hi apareixeran totes les entitats i associacions del poble. El podran anar segellant a mida que participin a les activitats o passin pels estands de cada una d’elles. Amb un mínim de 7 entitats segellades, els participants obtindran un obsequi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona