Societat

Quinze morts en una pastera interceptada en aigües d'Almeria

immigració

Quinze morts i 33 immigrants rescatats amb vida, entre ells tretze dones i un nadó, és el balanç de l'última pastera interceptada aquesta nit en aigües d'Almeria. Els supervivents –dinou homes, tretze dones i un nadó– han relatat a la seva arribada a port que catorze dels seus companys de travessia, entre els quals nou menors d'entre 1 i 4 anys, havien mort en el transcurs del viatge, mentre que a la barcassa ha estat rescatat el cos sense vida d'una dona.

La pastera ha estat interceptada a primera hora de la nit quan navegava a 27 milles al sud de Punta Sabinal, a la costa d'Almeria, després de ser detectada per un veler quan feia entrenaments a la zona, segons ha informat a Europa Press un portaveu de Salvament Marítim.

Cap al lloc s'hi ha traslladat una patrullera de la Guàrdia Civil, que ha rescatat els immigrants, i han arribat al port d'Almeria cap a la mitjanit.

Les forces de seguretat de l'Estat prendran declaració als immigrants per saber què va passar amb els catorze desapareguts, tot i que en principi tot apunta que van perdre la vida durant el viatge i els seus cadàvers van ser tirats al mar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.