Societat

Detenen els dos autors dels atracaments a 3 joieries de Barcelona

Policial

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per la seva presumpta participació en el robatori a tres joieries de Barcelona. Els detinguts trencaven l'aparador de l'establiment i se'n duien el material que hi havia exposat.
Els detinguts, Alejandro Juan I.R., de 25 anys, i Alberto R.F., de 20 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns del Poble Sec, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

En la primera de les joieres assaltades, a l'avinguda Pau Casals, el 26 de març, els detinguts van arribar en moto poc després de les vuit del vespre. Després de bloquejar la porta de la botiga amb unes barres de ferro per impedir que el personal de l'interior pogués sortir, van colpejar sense èxit l'aparador on s'exposaven els rellotges Rolex.

El segon atracament que s'imputa als detinguts es va produir l'endemà a la joiera Roca, a l'avinguda Diagonal, i amb el mateix mètode. Aquest cop tampoc van poder trenar el vidre i emportar-se els rellotges de la mateixa marca.

Motos robades
Testimonis dels fets van facilitar la matrícula de la moto dels lladres, que havia estat robada al districte de Sant Martí l'any 2005 i que circulava amb una matrícula sostreta d'una altra moto aparcada el mateix dia del primer intent de robatori, el 26 de març..

El tercer intent d'atracament, que van arribar a culminar, va tenir lloc el 3 d'abril a la joieria Moré de l'avinguda Paral·lel poc abans de les 8 del vespre. Els dos detinguts van arribar amb una moto robada, van col·locar unes barres de fusta a les guiers de la persiana per evitar que s'activés el sistema automàtic de tancament i van començar a trencar el vidre. Un cop van fracturar el vidre, van agafar diversos rellotges de luxe i joies, valorats amb uns 60.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella