Societat

Vidreres valora positivament la Festa Major 2023

La Festa Major de Vidreres va començar a escalfar motors el 25 d’agost amb la representació de l’obra “¡Silencio, se peinsa!”, de la companyia Producciones El Dramaturgo, inclosa en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. El dia 26 d’agost va haver-hi sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

El dijous 31 d’agost es va poder gaudir d’una bicicletada nocturna a la llum de la lluna; l’activitat Playmusic 2023 d’exhibició de balls, grups locals i combos. També es va celebrar el torneig de futbol de Festa Major i va haver-hi música a la fresca amb Toni Cayena a càrrec de l’entitat Correbous Vidreres. Seguidament, el divendres 1 de setembre va celebrar-se el pregó, on es va presentar els candidats a Hereus i Pubilles 2023-2024. També va haver-hi un concert d’havaneres amb Peix Fregit i repartiment de rom cremat, a banda del Ball amb Grup Genion’s. Abans, els més petits van poder gaudir del conte de Festa Major a la Biblioteca. Finalment, els grups The Blue Dream Music, El Pony Pisadoe, Boom Boom Figthers & Cookah P i Tutú Kekévan dinamitzar la primera nit de barraques.

El dissabte la festa va continuar amb l’exhibició de twirling i el concert vermut amb el grup de versions Les Menines. No hi va faltar l’espectacle familiar i el tradicional correbous a la plaça o el XXXIIè Festival de Focs, traca, xocolatada popular i ball. La nit va acabar amb els concerts a barraques amb Nou9, Tash MDC, Jeney, Adala, el grup Auxili i Les que faltaband.

D’altra banda, al diumenge la programació extensa va començar d’hora amb la txaranga pels carrers de la vila. També va haver-hi bous al carrer, botifarrada popular, la VIII trobada de vespes i motos clàssiques, que més tard van posar-se en ruta, i la XIV cursa infantil. Al migdia es va fer un vermut, i al vespre es va fer l’elecció de l’hereu i la pubilla. La jornada va acabar amb el XIX Cercataskes amb la xaranga “Xarangarín” i la nit de barraques amb els “40 on Tour Vidreres”.

El dilluns va seguir actiu amb la missa, el concert vermut amb la cobla “la Flama de Farners” i les

posteriors sardanes. També es va fer el concert amb “La Betty orquestra” i el Ball de vetlla amb la mateixa agrupació. A banda, durant tota la Festa Major s’ha pogut visitar l’exposició “les Coves de Dalí”, de Tano Macias, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

L’alcalde, Jordi Camps, ha destacat el canvi d’ubicació d’algunes activitats a la Plaça Lluis Companys: “el canvi ha estat un èxit, ha agradat molt a tothom, celebrant-se totes les activitats a l’aire lliure”. A banda hi ha hagut una molt bona afluència de gent a totes les activitats “la Festa Major de Vidreres és una festa plural, inclusiva i amb gran diversitat d’activitats tant per a tots els gustos com per a totes les edats, tothom s’ho ha passat molt bé i no hem tingut incidències remarcables, ha estat tot un èxit”, ha esmentat Camps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA