Societat

societat

Albert Sanz, nou president del Patronat del Castell de Montsoriu

L’organisme s’encarrega de la gestió de la conservació i millora del castell situat entre els termes municipals d’Arbúcies, Sant Feliu de Buixalleu i Bredas

El vicepresident tercer del Consell Comarcal de la Selva, Albert Sanz, ha estat elegit nou president del Patronat del Castell de Montsoriu. El càrrec s’ha ratificat durant la junta d’aquest dimarts, on s’ha dut a terme la dació de compte de l’acord del Ple de 25 de juliol, pel qual es nomenava a Sanz president de l’organisme autònom del Patronat per a la gestió de la conservació i millora del castell des del 2023 fins l’any 2027.

En aquest sentit, el nou president del Patronat ha qualificat “d’èxit absolut” el nombre de visitants que han pujat a Montsoriu durant els primers sis mesos d’aquest any. Sanz ha remarcat que l’aposta que es va fer en el mandat anterior comença a recollir els seus fruits i posiciona Montsoriu i el projecte del Vescomtat de Cabrera com un destí de turisme patrimonial que en aquests propers anys s’anirà ampliant. Per altra banda, també ha valorat positivament el grau de satisfacció que mostra la gent un cop realitzada la visita.

En aquest sentit, enguany s’ha dut a terme una enquesta entre els visitants. Destaca que una de cada tres persones reconeix que fa la visita per recomanació d’altres persones que ja han gaudit del castell o bé són visitants que repeteixen l’experiència amb altres acompanyants. Segons Sanz, aquest fet referma la qualitat de l’oferta i el relat d’aquest projecte patrimonial.

Finalment, el president ha volgut recordar que el Castell de Montsoriu és un actiu important en el projecte de dinamització turístic patrimonial que és la Ruta dels Cabrera - impulsat pel mateix Patronat de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva amb el suport de tretze municipis de la comarca - així com un referent en la recerca arqueològica i un dels grans projectes de recuperació patrimonial del nostre país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins