Societat

Frit Ravich i Glòria Reixach, premiats en prevenció de Riscos Laborals

Els Premis de Prevenció de Riscos Laborals són una iniciàtica del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona

La catorzena edició del Premi de Prevenció de Riscos Laborals han reconegut a l’empresa d’alimentació Frit Ravich i a Glòria Reixach Coll, la primera dona que rep el reconeixement com a professional.

Frit Ravich és una companyia familiar, de segona generació, amb un model de negoci dual basat en l’elaboració i distribució dels seus productes i de les principals marques nacionals i internacionals. Amb seu a Maçanet de la Selva, la companyia recentment ha celebrat 60 anys de trajectòria, en els que s’ha consolidat com a referent nacional en l’elaboració de Patates Fregides, Snacks i Fruits Secs, així com líder en la distribució de marques externes, amb més de 4.000 referències.

El motiu del reconeixement del premi de Prevenció de Riscos Laborals són les seves bones pràctiques en aquest camp, com la integració de la seguretat a tots els nivells de l’organització, la formació continuada de tots els treballadors, el compliment de tota la normativa d’aplicació, tant laboral com industrial, i sobretot pel benestar de totes les persones que formen part de l’equip. Ha recollit el premi Josep Maria Viader, president i fundador de Frit Ravich.

Pel que fa al premi que es lliura amb la col·laboració de MUPITI a l’enginyer que hagi destacat per la seva labor en el camp de la prevenció de riscos laborals s’ha concedit a Glòria Reixach Coll, actual gerent de la delegació de Girona de Spactiva, empresa de servei de prevenció aliè. Reixach compta amb més de 24 anys d’experiència en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals i ha treballat amb empreses de diferents sectors com l’industrial, els serveis, la construcció o el comerç. També té experiència en la formació per assessorar a empreses en la correcta aplicació de la prevenció de riscos laborals.

Els Premis de Prevenció de Riscos Laborals són una iniciàtica del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i es concedeixen a una empresa i a un enginyer tècnic industrial que hagin impulsat alguna millora important en la difusió, sensibilització i implantació en la prevenció de riscos laborals a la demarcació de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona