Societat

Un home amb una ordre d'allunyament mata la seva exdona a trets a la terrassa d'una cafeteria de Cullera

Un home condemnat a quatre mesos de presó i 16 mesos d'allunyament ha matat la seva excompanya sentimental a trets enmig del carrer. Els fets s'han produït a mitja tarda a Cullera (Ribera Baixa). La víctima era a la terrassa d'una cafeteria amb unes amigues i el seu excompany se li ha acostat, li ha demanat diners i, durant la discussió que s'ha originat, ha tret una pistola i li ha disparat un tret mortal al pit, segons els testimonis.

La dona, de 44 anys, havia denunciat el seu excompany el 2 de gener per amenaces. El 3 de gener, en un judici ràpid, l'home, de 54 anys, va acceptar una pena de quatre mesos de presó per les amenaces i una altra de 15 mesos per tinença il·lícita d'armes. Cap de les dues condemnes implicava que hagués d'ingressar a la presó perquè no tenia antecedents. Sí que era de compliment obligat la pena de 16 mesos d'allunyament de la víctima, però no ha servit per evitar el crim.

Dues hores després, una altra dona ha mort pels trets disparats pel seu exmarit a Valladolid. L'home s'ha suïcidat després, d'un tret d'escopeta. Amb aquesta mort, es tanca una jornada sagnant. A la matinada, els serveis d'emergències han trobat en un pis de Lavapiés, a Madrid, el cadàver d'una noia de 22 anys que havia estat apunyalada. El seu xicot s'havia intentat suïcidar i ha admès que era l'autor del crim. I a les tres de la tarda, una altra dona ha mort a l'hospital després d'haver rebut diverses ganivetades clavades pel seu exmarit al mig del carrer, al Puerto de Santa María, a Cadis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja
societat

Premià de Mar amplia el servei de vigilància i socorrisme a la nova platja

Premià de Mar

L’Ajuntament destinarà a neteja 435 milions d’euros els propers 10 anys

L’Hospitalet de Llobregat

L’acte de lliurament dels premis eduCAC es farà al Teatre Municipal el 29

GIRONA
infraestructures

Experts avisen que el transvasament no es podrà fer sense compensar molt l’Ebre

barcelona

La Diputació continua amb el desplegament de la fibra òptica al territori

girona