Societat

Societat

El govern popular badaloní reforça els controls policials al metro

Segons ha comunicat l’Ajuntament badaloní, la policia local ha incorporat una nova parada de metro, la de Llefià, de la L10 Nord del metro, al conjunt d’estacions on es desenvolupen regularment operatius preventius per millorar la seguretat dels usuaris. Això és així, afirmen, “perquè recentment s’han detectat algunes queixes dels usuaris per situacions d’inseguretat”. A banda d’incrementar la seva presència al carrer amb patrulles uniformades i de paisà, a partir d’aquesta setmana, doncs, la policia local reforça l’operatiu en aquesta parada i en els accessos ubicats a l’avinguda d’Amèrica i a la ronda de Sant Antoni de Llefià.

Dilluns, dia 29 de gener, es va fer la primera d’aquestes actuacions a la parada de metro de Llefià. Els agents de la policia local van identificar diverses persones i van aixecar dues actes per possessió de drogues.

L’operatiu, expliquen, s’emmarca en les actuacions de vigilància que la policia local badalonina fa setmanalment a les estacions de metro i tren de la ciutat. L’objectiu d’aquestes intervencions policials és fer prevenció, amb dispositius dissuasius i augmentar la sensació de seguretat a les persones usuàries del metro i a tots els veïns del barri. Per a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, “la presència de la policia local a les parades de metro i als accessos és una acció que ens permet incidir en la millora de la seguretat i, a la vegada, constitueix també un element dissuasiu”. I continua: “Des del govern de Badalona estem posant ja els esforços necessaris perquè els veïns de Llefià puguin estar tranquils quan van pel carrer o quan usen el transport públic. ”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins