Societat

Es restableix la circulació a la línia C-2 de Rodalies tot i que continuen els retards

12:21h
Els trens ja poden circular des de dos quarts de dotze del matí per les dues vies entre les estacions de Montcada i Reixach i Sant Andreu Comtal, després que una avaria a la catenària aquest dijous a la línia C-2 de Rodalies obligués els combois a circular per una sola via, cosa que ha fet acumular retards de mitja hora. A hores d'ara se segueixen acumulant retards, però "poc a poc es va recuperant la normalitat", com ha confirmat Adif.

La incidència en el sistema d'electrificació ha afectat els trens de mitja distància que fan el recorregut Barcelona-Girona-Portbou, que iniciaven i finalitzaven els seu recorregut a Montcada i Reixach. Així, els usuaris ja no han de fer transbordament a Rodalies per arribar a Barcelona. Igualment, els viatgers que vulguin anar cap a Girona des de la ciutat comtal ja no han d'anar fins a Montcada en tren de Rodalies i després agafar un de mitjana distància, com han hagut de fer durant el matí.

---

Una incidència en el sistema d'electrificació entre les estacions de Renfe de Montcada i Reixac i Sant Andreu Comtal (Barcelona) provoca retards de 25 minuts de mitjana en la línia 2 nord de Rodalies i en els trens de mitja distància que circulen entre Barcelona, Girona i Portbou.

La companyia Renfe informa que a causa d'aquesta incidència, els trens de mitja distància Barcelona-Girona-Portbou inicien i finalitzen el seu recorregut a Montcada i Reixac, on els viatgers han de continuar el seu trajecte en els trens de rodalies.

Els trens circulen per via única entre les estacions de Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac. Tècnics d'Adif estan treballant en la seva reparació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA