Societat

El sopar de colles obre el Carnaval de Sant Feliu de Guíxols

El Carnaval va començar a Sant Feliu de Guíxols amb el sopar de colles. L’acte, conduït pel periodista Marc Ferri va reunir 1350 persones al Guíxols Arena, rècord absolut, i va tenir moltes novetats, des de la inauguració dels cartells que han concursat per ser Imatge del Carnaval 2024 i posterior cercavila fins al Guíxols Arena, a nombroses sorpreses. Es va fer un reconeixement a l’antiga Junta de l’Associació de Colles, que ara ha esdevingut una nova figura, la Federació de Colles de Carnaval, amb nous integrants. L’antiga presidenta, la Marta Martínez, va rebre també una sorpresa inesperada, amb un regal.

La ’Bomba’

Un dels moments més esperats va ser el traspàs de la ’Bomba’ que presidirà tots els actes del carnaval 2024, i que simbolitza que la colla que l’any passat “governava el carnaval” cedeix el testimoni al nou grup. Va ser traspassada des de la Colla 4 Gats, de l’any passat, als Grillats, d’enguany.També va ser sorpresa, per primera vegada, fer una distinció als  Carrossaires “D’Honor”. La confecció de carrosses implica moltes hores, esforç i dedicació. Enguany es va voler distingir: Pepo, Colla Els Esventats; Manolo i Pere, Colla Golfo’s; Marcelino, Colla Els Frikisn i Quim, Colla Drink Team. Les Padrines del Carnaval, com sempre, van ser conegudes de forma supressiva. Elles no sabien res. Enguany les padrines són Núria Baigorri (Colla Els Megs) i Àngela Pallí (Colla Els Tremendus).L’acte va tancar-se amb parlaments de la presidenta de l’Associació de Festes Marce del Río –que va fer va “fer un rotllo de discurs llarguíssim”– el president de la Federació de Colles, David Montoliu, el regidor responsable del Carnaval, Alexis Cubó i l’alcalde, Carles Motas.Enguay, atès que la Colla que té l’honor d’encapçalar els actes són els Grillats, es pot dir més que mai “Benvinguts al Carnaval Més Grillat de la Costa Brava!”. Hi haurà 4.230 persones desfilant divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA