Societat

societat

La Fira de Sant Josep de Mollerussa comptarà amb 250 expositors

La 151a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa comptarà amb prop de 250 expositors. El certamen es presenta un any més com a principal aparador de maquinària agrícola i les últimes novetats adreçades al camp i per això s’espera que sigui un “punt de trobada” del sector on es pugui debatre sobre les principals inquietuds com poden ser la sequera o les problemàtiques que en les darreres setmanes han protagonitzat les múltiples mobilitzacions de la pagesia arreu del país. Així ho ha exposat l’alcalde de Mollerussa i president de l’ens, Marc Solsona, a la presentació que s’ha fet avui.

La Fira de Sant Josep consolida aquest 2024 la remodelació del recinte exterior que va estrenar l’any passat amb motiu del 150è aniversari. Es tracta d’una gran esplanada darrera els pavellons firals on s’hi ubiquen la majoria d’expositors de maquinària agrícola i especialment, els concessionaris de tractor, que enguany tornaran a ser 11 amb totes les principals marques.

En total la Fira de Sant Josep tindrà 20.671 m², una xifra que s’aproxima molt a la de l’any passat. A més, l’organització firal ha incrementat l’oferta d’aparcament amb una esplanada de 28.000 m², entre la ronda Nord i la carretera de Torregrossa.

Saló de l’Automòbil

Un any més també se celebra el Saló de l’Automòbil que arriba a la 43a edició i comptarà amb 24 concessionaris. La consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, serà l’encarregada d’inaugurar la fira dissabte al matí mentre que el conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, farà la cloenda dimarts, dia de Sant Josep, a la tarda. El mateix dia al vespre es farà l’entrega dels Premis de Maquinària Agrícola, Ramaderia i Instal·lacions Agroindustrials als quals s’han presentat 13 màquines de 10 expositors diferents.

Votacions i debat

D’altra banda, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat que l’estand de l’Ajuntament estrenarà el “simulacre” per fer una votació ciutadana en relació al concurs d’idees per remodelar el Parc Municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins