Societat

societat

Tarragona farà el primer ‘pride’ reivindicant els drets LGTBI

Tarragona celebrarà per primer cop el pride amb l’objectiu de reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI. La regidoria que se’n carrega ha fixat el pròxim 15 de juny per a la celebració, uns dies abans del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI –que cada any se celebra el 28 de juny–. El festival arrencarà al matí a la plaça Corsini amb diverses activitats adreçades a tota la ciutadania i continuarà a la tarda amb una desfilada circular per la rambla Nova. A la tarda, continuaran les activitats a la plaça Corsini i el programa es tancarà amb un concert amb diverses actuacions musicals i discjòqueis.

“Tarragona és una ciutat orgullosament diversa i enguany celebrarem el primer pride perquè volem que la ciutadania celebri i reivindiqui mitjançant nombroses activitats que interpel·len tota la societat, conscienciant sobre la defensa dels drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI”, afirma la regidora d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI+, Cecilia Mangini. La regidora també destaca la “importància que tenen aquestes celebracions i reivindicacions en clau local, ja que permeten la participació directa de la ciutadania, contribuint positivament a la necessària transformació social que es requereix per generar una societat més justa i igualitària”, conclou. Altres ciutats que organitzen iniciatives similars són Barcelona o Sitges.

Concurs públic

Per a la celebració del dia de l’orgull LGTBI, l’Ajuntament va resoldre’n la licitació divendres passat, 15 de març. Es va adjudicar a l’empresa Respira Comunicación Experiencial SL per un import de 16.586,68 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat