Societat

Logitech presenta el teclat Signature Slim, ideal per combinar la feina i l’oci en el teletreball

Permet automatitzar tasques per guanyar temps i es connecta diferents dispositius

La pandèmia ha marxat però el teletreball s’ha quedat. Més del 30% dels treballadors del sector digital, per exemple, es queden a casa un parell de dies a la setmana. I per treballar en bones condicions pel que fa la fiabilitat i la productivitat, Logitech ha tret fa poc al mercat el pack Signature Slim Combo, una combinació de teclat i ratolí dissenyats per simplificar l’experiència en ordinadors personals i de treball.

Són perifèrics elegants i poc voluminosos especialment dissenyats per a persones amb un únic espai de treball tant per a tasques professionals com personals. A banda de les funcions dels tradicionals teclats bàsics, descarregant el programa Logi Options+ hi ha un ampli ventall de personalització que estalvia temps per automatitzar diferents tasques.

És fàcil d’usar i configurar a mida, i permet que, per exemple, en prémer una única tecla quan tenim programada una reunió s’obri el programa de videoconferència, les notes de text i l’ordinador es posi en mode no molestar. O que a l’hora de fer una pausa pitjant-ne una altra s’obri Spotify, whatsapp i les webs preferides. Les possibilitats són gairebé infinites i ajuden a estalviar temps en accions múltiples que fem de manera recorrent al llarg del dia o la setmana.

A més, tant el teclat K950 com el ratolí M750, que es poden comprar per separat, tenen capacitat per connectar-se ràpidament a tres dispositius diferents, permeten alternar entre ordinadors, tauletes o mòbils amb un toc de botó.

Preparats per durar

El teclat ha estat dissenyat amb un sistema de tecles amb una tecnologia de tisora interna que permet reduir el soroll en picar, mentre que la lleugera forma còncava de cada lletra, tot i que el teclat és molt pla, ajuda a cometre menys errors i ser més àgil, segons les proves del fabricant. L’únic que alguns li podrien trobar a faltar és la retroiluminació, però el fet de no tenir-ne fa que les piles tinguin una autonomia de 3 anys.

I la durabilitat és fora de qualsevol dubte: les tecles estan preparades per suportar deu milions de pulsacions. Això, i el fet que el sistema de connexió sense fils sigui molt estable (encara que hi hagi moltes connexions properes), robust (perquè va encriptat) i que permeti el control remot el presenta també com una bona alternativa per ser adquirit també com a equipament bàsic de les empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet