Societat

L'incendi de la nau de cautxú d'Ullastrell continua cremant més 24 hores després

El foc ha cremat la nau d'emmagatzematge de cautxú, d'uns 3.000 m2, i no ha afectat a la resta d'instal·lacions

L'incendi de la nau de l'empresa de fabricació de cautxú Polichemi, a Ullastrell (Vallès Occidental), continua actiu més de 24 hores després de declarar-se, per la qual cosa una quinzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat segueixen treballant en la seva extinció.

Els Bombers de la Generalitat han informat que al llarg del matí d'avui continuaran els treballs d'extinció en la nau industrial afectada pel foc -que es va iniciar cap a les 02:30 hores d'ahir per causes que no s'han concretat- remullant el material de les restes del cautxú amb l'ajuda de maquines pesades.

L'incendi ha cremat totalment la nau d'emmagatzematge de cautxú, d'uns 3.000 metres quadrats, i no ha afectat a la resta d'instal·lacions de l'empresa Polichemi a Ullastrell.

Els bombers han indicat que les dificultats que es troben en l'extinció d'aquest foc segueix sent, de la mateixa manera que ahir i aquesta passada nit, les característiques pròpies del cautxú, la gran quantitat de combustible i l'acumulació de material, com planxes i bigues per damunt del cautxú.

La carretera BV-1202, pròxima a la nau, continua tancada aquest matí, encara que les mateixes fonts han precisat que s'obre puntualment al pas de vehicles si la circulació dels camions d'emergència ho possibilita.

El de Parets del Vallès, extinguit
Pel que fa a l'altre incendi que va afectar també ahir a una nau de material elèctric a Parets del Vallès (Vallès Oriental), els Bombers informen avui que ja està totalment extingit.

En aquest segon foc es va cremar totalment la nau de 3.500 metres quadrats de l'empresa Menshen-Pover SL que es dedica a la producció d'ampolles i envasos de plàstic, i també a una petita part de la nau contigua, que és propietat de l'empresa Danone, de la que es van desallotjar de forma preventiva els treballadors que es trobaven al lloc ahir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins