Societat

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

La plaça Independència de Girona ha acollit aquest divendres el vespre el concert de l’orquestra “Yo Suspendí EGB”, el qual clou el programa commemoratiu dels 25 anys de l’associació de comerç Girona Centre Eix Comercial. La plaça ha quedat plena de gom a gom de gent que volia escoltar i ballar al ritme de la banda, que ha fet un repàs de les cançons més populars dels anys setanta, vuitanta i noranta.

“Volíem fer sentir el comerç de proximitat i la nostra entitat en el cor de la gent” ha destacat la presidenta de l’entitat, Mercè Ramírez Cartagena. “Avui és una festa dedicada a tothom que fa possible que tots els negocis que representem estiguin vius, des dels seus treballadors, fins als tècnics de les institucions que ens donen suport, i la clientela que compra els nostres productes o serveis”, ha seguit dient. I ha explicat que un concert obert a tothom “ens va semblar una bona idea de fer aquest homenatge i la millor manera de tancar el programa commemoratiu dels nostres 25 anys”. També ha agraït la feina feta: “La festa d’avui és un acte d’agraïment a les persones que veuen en el comerç de proximitat de Girona el seu comerç. Estem contents de la magnitud que va prenent la nostra entitat i de la seva vitalitat, dels projectes que tenim en marxa; com sempre dic: creixem sumant; i avui en clau de festa, és un signe més. Vull recordar que el comerç de proximitat és un dels grans sectors econòmics de Girona, que dona vida a la ciutat, i que aporta un valor social incalculable”.

Els actes de celebració d’aquest 25è aniversari van començar el 27 de febrer amb un acte celebrat al centre cultural La Mercè de Girona, dirigit als socis i sòcies, i a les institucions que li han donat suport i ajudat a créixer al llarg de la seva història. Amb el lema “Creixem sumant”, l’entitat va presentar la nova marca en el marc d’un esdeveniment entranyable que va comptar amb més de cent assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Una setantena d’estudiants passen la nit a l’acampada a la UB en suport a Palestina

Barcelona
societat

Els primers pisos tutelats per a gent gran a Rialp, preparats per a rebre residents

Rialp
VILABLAREIX

La quarta Gala Benèfica Giroinfant recapta 34.100 euros

VILABLAREIX
SOCIETAT

Deu anys apropant als ciutadans la recerca que es fa a la UB

BARCELONA

Fent perfums gota a gota

Tiana

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix