Societat

economia

Lola Casademunt premiada per la seva expansió internacional

La firma de moda de Cardedeu rep el ‘Premi UEI 2024’

La Unió Empresarial Intersectorial lloa l’expansió de la firma i la seva aportació al teixit industrial del Vallès Oriental

La firma de moda Lola Casademunt, que va fundar el 1981 la dissenyadora Lola Casademunt a Cardedeu i al capdavant de la qual ara mateix hi ha la seva filla Maite, ha estat reconeguda per la Unió Empresarial Intersectorial (UEI), del Vallès Oriental, que ha lloat la seva tasca empresarial, la seva expansió internacional i la seva aportació al teixit industrial de la comarca. La firma de Cardedeu ha rebut el Premi UEI 2024 en la categoria d’internacionalització.

El premi li van atorgar en el marc de la X Nit Empresarial de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI) que es va celebrar la setmana passada a Granollers i en la que hi van assistir més de 300 empresaris del Vallès Oriental. Maite Casademunt, directora creativa i presidenta de la companyia, va recollir el premi, un guardó amb el que aquesta entitat reconeix públicament l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació diària dels empresaris, emprenedors i autònoms del Vallès.

Avui, les vendes a l’estranger de Lola Casademunt –una de les firmes catalanes més importants i que sempre està present a les desfilades de la 080 Barcelona Fashion Week– ja suposen un 27% en la facturació final. La seva roba i complements té presència a més de 30 països (només a Europa té 550 punt de venda). A l’Estat té 23 botigues pròpies, 4 franquícies i 42 espais en centres de El Corte Inglés.

L’empresa, que va començar fent diademes i altres complements, té avui dues línies: Lola Casademunt i Lola Casademunt by Maite (premium).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia