Societat

oci

Récord a l’aplec dels caragols

Un total de 119 colles, 15.000 penyistes, 200.000 visitants i polítics de tots els colors en plena campanya electoral per a les eleccions europees han desfilat aquest cap de setmana per Lleida en l’edició número 43 de l’aplec gastronòmic de la capital del Segrià on s’hi han consumit 15 tones de caragols.

El president de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (FECOLL), Ferran Perdrix, ha confirmat que el certamen ha batut el seu propi récord de participació. El bon temps, amb temperatures que han fregat els 30 graus, ha acompanyat a l’èxit de la festa.

En declaracions a l’agènci ACN, Pedrix ha explicat que de cara a l’any vinent hi haurà la incorporació d’entre tres i q uatre penyes noves. Aquest any la novetat han estat quatre colles amb la incorporació d’uns 500 penyistes.

La festa ha vist desfilar avui els candidats d’ERC a les europees, com és Tomàs Molina, el dels Comuns, Jaume Asens, o el secretari general de Junts, Jordi Turull.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia