Societat

Risc de fortes pluges amb tempesta i calamarsa

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha advertit avui del risc de fortes pluges, que podran superar els 20 litres per metre quadrat i anar acompanyades de calamarsa i tempesta, des de la pròxima matinada fins dimarts que ve.

D'acord amb l'avís emès avui pel Servei Meteorològic, les precipitacions seran en forma de xàfecs amb tempesta, localment en forma de calamarsa, i aniran acompanyades d'un vent molt fort i a ratxes.

Les primeres pluges s'esperen des de les 2 de la pròxima matinada, al terç oest de Catalunya i a la resta del Pirineu i el Pre-pirineu, i durant el matí s'estendran a la resta de la meitat oest del Principat.

A partir del migdia i al llarg de la tarda, les precipitacions s'intensificaran i podran afectar de forma irregular qualsevol punt de la comunitat, encara que les més importants seran a la muntanya.

Dimarts, també
Per la matinada de dimarts també s'esperen xàfecs amb tempesta, que durant el matí es restringiran a la meitat nord del Principat, encara que cap al migdia es reactivaran i podran tornar a afectar qualsevol zona de Catalunya, especialment en el quadrant nord-est i la resta del Pre-litoral.

Les pluges arribaran amb un descens de les temperatures: les màximes oscil·laran entre els 19 i els 24 graus al pre-litoral sud i el litoral, i entre els 16 i els 21 graus a la resta de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tradicions

Les titelles prenen Lleida tot el cap de setmana

LLEIDA
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA