Societat

Més de 30 immigrants intenten entrar a Melilla per la tanca malmesa per la pluja

Immigració

Un grup d'entre trenta i quaranta immigrants subsaharians han intentat aquest matí entrar a Melilla passant per la zona del rierol Mesquita, pròxim a la frontera de Beni Enzar. Volien aprofitar que una de les reixes estava oberta pels danys patits aquest cap de setmana per les fortes pluges, ja que, de moment, encara hi ha unes tanques provisionals a l'espera de que s'iniciïn els treballs de reparació de la zona afectada. 

L'intent d'entrada, en què no hi ha hagut ferits, s'ha produït a les 6.20 d'aquest matí per una zona on hi ha una gran quantitat de matolls i fang que impedeixen que la reixa de seguretat es pugui tancar completament.

Encara no s'ha pogut precisar quants immigrants han aconseguit el seu objectiu d'arribar a territori espanyol, però les forces i cossos de seguretat han apuntat que els estan intentant localitzar per traslladar-los a la comissaria i posteriorment al centre d'internament.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.