Societat

Un grup d'interns ataca Pedro Jiménez, l'acusat de matar dues policies a l'Hospitalet

Successos

Un grup d'interns del centre penitenciari de Brians 2 ha agredit Pedro Jiménez, jutjat recentment per la seva presumpta participació en l'assassinat de dues joves policies a l'Hospitalet del Llobregat (Barcelonès).

Malgrat que no va patir ferides greus, Jiménez va ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès i poc després va ser tornat a la presó, ha informat el departament de Justícia de la Generalitat.

Jiménez espera a Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), la sentència de l'Audiència de Barcelona, que el juliol passat el va jutjar com acusat del doble crim ocorregut el matí del 5 d'octubre de 2004.

Aquell dia van aparèixer mortes apunyalades i amb signes d'haver estat víctimes d'abusos sexuals dues agents en pràctiques del Cos Nacional de Policia, Aurora R.G. i Silvia N.G., totes dues de Lleó, al pis de l'Hospitalet del Llobregat (Barcelona) que compartien, que va ser incendiat.

La fiscalia va sol·licitar una condemna de gairebé 103 anys de presó per a Jiménez per dos delictes d'assassinat, agressió sexual, profanació de cadàver, incendi, robatori amb violència, robatori amb força i violació de domicili.

El departament de Justícia també ha informat que un altre intern, que complia una condemna de 3 anys i mig de presó per un delicte de violència domèstica que finalitzava l'octubre, no ha tornat després d'un permís de cap de setmana. Els responsables del centre penitenciari busquen el pres, a l'hora que s'ha ordenat reforçar la protecció de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona